Feluri principale

#paste rapide #paste cu carne de vita #retete paste #paste

Paste rapide cu carne de vita si mozzarella, un deliciu in zilele friguroase

Vrei sa te delectezi cu un preparat satios, foarte gustos, dar rapide de preparat? Iti recomandam o reteta simpla de paste fainoae cu carne de vita si mozzarella. Sunt gata in jumatate de ora si sunt atat de bune incat nu te vei mai putea opri din mancat.

Ingrediente pentru pastele rapide cu carne de vita si mozzarella

  • 1 ceapa mare, alba
  • 2 morcovi mari
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi, pisati
  • 1 lingurura amestec de plante aromatice Italiene
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei iute
  • 450g carne de vita, tocata
  • 800 ml supa de pui
  • 6 linguri busuioc, proaspat, tocat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri vin rosu
  • 340 g paste nefierte
  • 1 conserva suc de rosii
  • 120g mozzarella rasa
  • 30 g parmezan ras
  • sare
  • piper

Cum se prepara pastele rapide cu carne de vita si mozzarella

Curata ceapa si morcovii de coaja si taie-le in bucati mari, pe care sa le adaugi la robotul de bucatarie. Marunteste-le cat de mult poti.

Intr-o tigaie incapatoare, sau chiar un wok, adauga uleiul e masline si leumele si caleste-le timp de 4 minute. Adauga apoi usturoiul si mai lasa-le la calit inca doua minute, amestecand continuu.

Adauga apoi mixul de condimente Italienesti, fulgi de ardei iute si putina sare. Amesteca bine, apoi adauga si carnea de vita si caleste totul impreuna timp de cinci minute

Adauga vinul, supa de pui, jumatatea din cantitatea de busuioc, pasta de tomate si sucul de rosii si pastele. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Lasa totul sa fiarba timp de 13 minute, sau pana cand pastele sunt al dente.

Stinge focul, presara mozzarella peste paste, apoi parmezanul si la urma busuiocul. Da totul la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 15 minute.

Cum se servesc pastele rapide cu carne de vita si mozzarella

Serveste pastele rapide cu carne de vita si mozzarella calde, alaturi de un pahar de vin rosu.

Sursa foto: myrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare