Iti place pestele, dar vrei sa renunti la modul de preparare clasic? Noi iti dam o reteta noua, extrem de delicioasa.
Ingrediente pentru pastrav cu miez de nuci
2 pastravi de 250 gr. fiecare
50 gr. nuca
faina
1/2 pahar rom
10 gr. unt
sare
piper
Cum se prepara pastravul cu miez de nuca
Curata pastravul, apoi clateste-l bine cu apa rece si usuca-l pe servete absorbante .
Da sare si piper in interiorul pastravului, apoi da-l prin faina. Pune pastravul la prajit in unt, intr-o tigaie mare, tip wok, intorcandu-l pe ambele parti.
Scoate pestele din wok cu o spumiera si aseaza-l pe servete de bucatarie, ca sa se scurga de grasime.
Aseaza pastravii pe un platou si intre timp prajeste miezul de nuca tocat mare. Peste nuca, toarna 1/2 pahar de rom si lasa-l sa se evapore la foc iute.
Toarna sosul obtinut peste peste.
Cum se serveste pastravul cu miez de nuca
Serveste pastravul cald, cu spanac sau rosii coapte, ca garnitura.
Poti inlocui miezul de nuca cu migdale prajite.
Foto: carolinafoodie.blogspot.com
#peste #retete #nuci #pastrav # retete pastrav #pastrav cu nuci
Pastrav cu miez de nuci
Pastrav cu miez de nuci Iti place pestele, dar vrei sa renunti la modul de preparare clasic? Noi iti dam o reteta noua, extrem de delicioasa.- 2012-03-13 2012-03-13
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa