Pastravul in crusta de nuci este un preparat deosebit, foarte gustos si hranitor.
Ingrediente pastrav in crusta de nuci
2 linguri faina
150 ml lapte batut
100 g nuci tocate grosier
4 fileuri de pastrav
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
1 lingura unt
1 lingura ulei
Cum se prepara pastrav in crusta de nuci
Spala si curata bine fileurile de pastrav, apoi usuca-le cu servete curate de bucatarie. Presara peste ele sare si piper.
Tavaleste fileurile de peste prin faina, apoi trece-le prin lapte batut, iar la final prin nuca tocata grosier.
Pune la incins uleiul amestecat cu untul.
Prajeste pastravul in grasimea incinsa, avand grija sa il tii doar 4 minute pe fiecare parte.
Scoate pastravul la scurs pe servete de hartie.
Cum se serveste pastrav in crusta de nuci
Serveste pastravul cu felii de lamaie alaturi.
Sursa foto: mystoryinrecipes.com