Feluri principale

#briose #placinta cu dovleac #meniu Halloween #hot dogs #porumb caramelizat

Petrece un Halloween tipic american! 5 preparate care nu au voie sa lipseasca de pe masa

Daca vrei sa traiesti cu adevarat spiritul de Halloween, este important sa arunci un ochi peste traditiile americane care au loc in aceasta perioada, pentru a petrece sarbatoarea cu varcolaci si fantome in cel mai autentic mod. Nu trebuie sa fii in America pentru a trai un Halloween traditional! Este suficient sa organizezi o petrecere tematica, in stil american, in care sa ai grija sa servesti doar preparate pe care le degusta americanii in aceasta perioada!

Dincolo de decorul infricosator pe care-l pregatesti pentru casa ta, de dovlecii sculptati si de colindat, este important sa acorzi o atentie deosebita si meniului pentru petrecere, indiferent ca stai cu familia sau iti aduni prietenii laolalta. Si, pentru a simti cu adevarat spiritul autentic al acestei sarbatori, este important sa creezi un meniu tipic, cu mancaruri specifice,  care sa te introduca in atmosfera.

1. Porumb caramelizat

Porumbul caramelizat este una dintre gustarile care nu lipsesc de pe masa americanilor, de Halloween. De cele mai multe ori, sunt oferite ca recompense dulci colindatorilor, insa sunt savurate din plin si la petrecerile date cu ocazia acestei sarbatori.


2. Placinta cu dovleac

Dovleacul este alimentul vedeta al acestei perioade, indiferent ca este integrat in decorul casei sau strecurat in gustarile si preparatele pentru petrecerea de Halloween. Placinta de dovleac este cel mai degustat preparat de Halloween, dar si fructul copt la cuptor si indulcit se regaseste pe mesele familiilor americane in aceasta perioada.

3. Briose decorate

Cupcakes sau muffins sunt cuvintele care stau frecvent pe buzele americanilor de Halloween. Sunt unele dintre deserturile lor preferate, pe care au grija sa le orneze in cele mai haioase, dar si inspaimantatoare moduri.


4. Hot dogs

Daca meniul "traditional", format din dulciuri si preparate din dovleac nu iti este pe plac, adopta un altfel de meniu, creat din alimente si preparate tipic americanesti. Chifla umpluta cu crenvursti si mustar te poate scoate din incurcatura la o astfel de petrecere tematica.

5. Hamburgeri si cartofi prajiti

Cel mai simplu mod de a surprinde cultura culinara din America la o petrecere specifica de Halloween este sa oferi invitatilor cele mai iubite preparate ale acestei populatii: hamburgerii facuti pe gratar cu cartofi prajiti. Succesul petrecerii va fi garantat, iar invitatii - satisfacuti de aceste rasfaturi.


Sursa foto: blog.amyatlas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete