Pieptul de pui cu parmezan este un preparat inspirat din bucataria italiana, fiind o reteta simpa si gustoasa deopotriva.
Ingrediente pentru piept de pui cu parmezan
2 bucati piept de pui (2x200 g)
2 linguri ulei de masline
1 lingurita oregano uscat
2-3 linguri sos de rosii
1 lingura sos de soia
150 g parmezan ras
piper proaspat macinat
Cum se prepara piept de pui cu parmezan
Curata pieptul de pui de piele, apoi bate-l usor cu ciocanelul de snitele.
Aseaza bucatile de pui intr-o tava stropita cu ulei de masline, presara peste ele oregano uscat, sos de rosii, sos de soia si piper proaspat macinat.
Pune puiul la cuptor, la 180 de grade, circa 20 de minute.
Scoate pipetul de pui din tava si presara peste el parmezanul ras.
Cum se serveste piept de pui cu parmezan
Serveste pieptul de pui fierbinte, simplu sau insotit de o garnitura de orez.
Foto: mommyposh.com
#retete #parmezan #piept de pui #pui #piept de pui cu parmezan
Piept de pui cu parmezan
Piept de pui cu parmezan Pieptul de pui cu parmezan este un preparat inspirat din bucataria italiana, fiind o reteta simpa si gustoasa deopotriva.- 2012-09-03 2012-09-03
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa