Feluri principale

#piure #conopida #unt

Piure de conopida

Piureul de conopida este o alternativa usoara si sanatoasa pentru piureul de cartofi. Are o aroma fina de usturoi si unt si un gust foarte bun. Are putine calorii si poate fi servit atat simplu, cat si ca garnitura pentru diverse fripturi.
 

Ingrediente pentru piureul de conopida
 


Cum se prepara piureul de conopida
 

Fierbe conopida si ustoriul in apa cu sare. Tine pe foc pana se fierbe bine, timp de 20 - 30 de minute. Cand canopida s-a fiert, ia-o de pe foc si scurge-o bine de apa. Cu ajutorul unui blender mixeaza copnopida si usturoiul.

Adauga unt, 2 linguri de ulei de masline, zer, sare si piper. Mixeaza compozitia bine, pana obtii o pasta omogena si consistenta.
 

Cum se serveste piureul de conopida
 

Piureul de conopida se serveste cald, cu putin ulei de masline si patrunjel tocat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete