Feluri principale

#reteta pizza fara aluat #pizza fara aluat #pizza #reteta pizza

Pizza fara aluat. Reteta rapida, cu prepare in 15 minute

Vrei sa prepari o pizza delicioasa, cu putine calorii si cu un gust desarvarsit? Iti recomandam o reteta savuroasa, care are doar 150 de calorii si se prepara in 15 minute. Este vorba despre o mini pizza, fara aluat. Este pe baza de dovlecei, dietetica.

 

Ingredientele de care ai nevoie:

  • 100 g mozzarella,
  • 600 g dovlecei rotunzi,
  • 200 g rosii tocate,
  • o lingurita de oregano, sare si piper dupa gust,
  • 40 ml de ulei de masline,

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Unge o tava de copt cu putin ulei de masline. Scoate mozzarella din zer si las-o sa se scurga bine. Taie dovleceii in felii cu grosimea de circa 1 cm. Lasa-le la scurs in strecuratoare, apoi pune-le pe gratarul incis, pe ambele parti, pentru cateva minute. Feliile de dovlecei, fripte pe gratar, se aranjeaza distantat pe tava de copt.

Intr-un castron se pun cele 200 g rosii tocate, se adauga sare, piper, oregano si uleiul de masline. Pune cate o lingura din compozitia de rosii pe fiecare felie de dovlecel, apoi completeaza cu cate o felie de mozzarella. Mini pizzele se coc timp de 5 minute. Scoateti din cuptor si serviti-le inca fierbinti. Pofta buna!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete