Ingrediente popcorn cu vanilie si caramel
- 125 g de zahar brun;
- 30 g de zahar alb;
- 60 ml de ulei vegetal;
- putina sare;
- 1 lingura si jumatate de extract natural de vanilie;
- porumb pentru floricele.
Cum se prepara popcornul cu vanilie si caramel
Preincalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius. Intr-un ceaun, la foc mediu, amesteca uleiul, zaharul si sarea pana ce acestea din urma se dizolva. Apoi adauga extractul natural de vanilie si doua linguri rase de porumb pentru floricele. Acopera cu un capac si scutura oala din cand in cand pentru ca boabele sa nu se arda. Pentru a face popcornul crocant, pune-l la cuptor 10 minute intr-o tigaie de copt, amestecand o data.
Cum se serveste popcornul cu vanilie si caramel
Popcornul cu vanilie si caramel poate fi savurat in fata unui film bun alaturi de un pahar de suc sau unul de bere.
Sursa foto: instructables.com