Puiul cu sos de cascaval este un preparat potrivit pentru orice ocazie. Se prepara foarte repede si este extrem de gustos. Il poti servi cu cartofi natur sau trasi in unt cu putin usturoi.
Ingrediente pentru puiul cu sos de cascaval
- piept de pui
- 40 grame smantana
- 100 grame cascaval
- 10 ml ulei de masline
- sare
-
piper.
Cum se prepara puiul cu sos de cascaval
Taie pieptul de pui in cubulete si prajeste-l in ulei de masline.
Intr-o cratita pe foc incalzeste smantana. Adauga cascavalul taiat in cubulete si lasa-l sa se topeasca. Amesteca din cand in cand, pana cand obtii o crema omogena.
Asezoneaza cu sare si piper. Adauga in sos pieptul de pui prajit si amesteca usor.
Cum se serveste puiul cu sos de cascaval
Puiul cu sos de cascaval se serveste cu cartofi natur cu putin usturoi.