Puiul inabusit cu ceapa este aromat, gustos si aromat. Este usor de preparat si ideal pentru cinele in familie. Se serveste cu piure sau orez.
Ingrediente pentru puiul inabusit cu ceapa
10 grame unt
6 pulpe de pui
6 cepe tocate
10 grame zahar brun
2 foi de dafin
20 grame cimbru
20 grame mustar
300 ml bere neagra
200 ml supa de pui
sare
piper.
Cum se prepara puiul inabusit cu ceapa
Topeste untul intr-o cratita. Adauga pulpele de pui si asezoneaza cu sre si piper. Lasa carnea pe foc pana devine maronie. Scoate apoi pe un platou.
Adauga in cratita ceapa si presara zaharul brun. Lasa ceapa pe foc timp de 15 minute. Adauga foile de dafin, cimbrul, mustarul si berea. Asezoneaza cu sare si piper.
Adauga apoi pulpele si supa de pui si lasa pe foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert 45 de minute. Acopera apoi cratita si mai lasa pe foc timp de o ora.
Asezoneaza cu sare si piper.
Cum se serveste puiul inabusit cu ceapa
Puiul inabusit cu ceapa se serveste cu orez sau piure de cartofi.