Puiul la gratar cu mozzarella si pesto este un preparat savuros, foarte gustos si aromat.
Ingrediente pentru puiul la gratar cu mozzarella si pesto
4 piepti de pui
400 ml otet balsamic
200 grame mozzarella
100 grame pesto
Cum se prepara puiul la gratar cu mozzarella si pesto
Intr-un bol amesteca puiul cu 200 ml otet balsamic si lasa la marinat timp de o ora.
Intr-o cratita adauga restul de otet si lasa pe foc pana fierbe. Lasa 15 minute, pana cand otetul se reduce si devine ca un sirop. Lasa apoi sa se raceasca.
Incinge gratarul si pune carnea de pui pe gratar. Lasa pe gratar timp de 8 - 10 minute pe fiecare parte. Aseaza apoi carnea pe un platou.
Pe fiecare piept de pui aseaza cate o felie de mozzarella. Acopera in folie de aluminiu si da la cuptor pentru 5 minute.
Cum se serveste puiul la gratar cu mozzarella si pesto
Puiul la gratar cu mozzarella se serveste cu pesto si siropul de otet.
Foto: panlasangpinoy.com
#retete #pesto #pui #gratar #pui la gratar # mozarella
Pui la gratar cu mozarelle si pesto
Pui la gratar cu mozarelle si pesto Puiul la gratar cu mozzarella si pesto este un preparat savuros, foarte gustos si aromat.- 2012-03-19 2012-03-19
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului