Puiul umplut cu mustar este un preparat delicios, potrivit atat pentru masa principala cat si pentru cina. Se serveste cu diverse garnituri de legume , salate si sosuri.
Ingrediente pentru puiul umplut cu mustar
- 125 grame mozzarella
- 50 grame cascaval ras
- 20 grame mustar dijon
- 4 piepti de pui fara os
-
8 felii de bacon.
Cum se prepara puiul umplut cu mustar
Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol amesteca mustarul cu mozzarella si cascavalul ras.
Umple apoi fiecare piept de pui cu aceasta compozitie. Ruleaza si inveleste cu cate 2 felii de bacon.
Asezoneaza cu sare si piper.
Aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 25 - 30 de minute.
Cum se serveste puiul umplut cu mustar
Puiul umplut cu mustar poate fi servit cu piure de cartofi cu patrunjel si salata de rosii.