Feluri principale

#retete #sunca #pui #pui cu sunca #sunca de parma

Pui umplut cu sunca de Parma

Puiul umplut cu sunca de Parma este usor de preparat si foarte gustos. Se poate prepara pentru masa de pranz sau cina. Se serveste cu diverse garnituri.

Ingrediente pentru puiul umplut cu sunca de Parma


500 grame piept de pui
30 grame pesto
4 rosii uscate si feliate
8 felii de sunca de Parma
10 ml ulei de masline.

Cum se prepara puiul umplut cu sunca de Parma

Incinge cuptorul la 200 de grade. Pe un tocator, fa un buzunar in fiecare piept de pui. Umple apoi cu pesto si rosiile uscate.

Inveleste fiecare piept de pui in doua felii de sunca de Parma. Aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Stropeste apoi cu putin ulei de masline si da la cuptorul incins pentru 30 de minute.

Cum se serveste puiul umplut cu sunca de Parma

Puiul umplut cu sunca de Parma se serveste cu diverse garnituri de legume sau orez.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare