Feluri principale

#miel #retete miel #pulpa miel #condimente indiene

Pulpa de miel cu condimente indiene

Pulpa de miel cu condimente indiene este o surpriza placuta pentru iubitorii mancarurilor picante.


Ingrediente pentru pulpa de miel cu condimente indiene

 

  • 500 g pulpa de miel
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri de ginger proaspat, tocat marunt (ras)
  • 3 catei de usturoi, pisati
  • 1 lingurita Garam masala
  • 1 lingurita pudra ardei iute
  • 3 cartofi dulci
  • 200 ml supa legume


Cum se prepara pulpa de miel cu condimente indiene


Incalzeste o lingura de supa de pui intr-o tigaie de tip wok, apoi soteaza ceapa, usturoiul, gingerul si mielul in supa la temperatura medie pentru aproximativ 10 minute, amestecand continuu.

Adauga condimentul garam masala, amestecand bine cam jumatate de minut, apoi presara si ardeiul pudra. Adauga restul de supa peste aceste ingrediente, apoi pune si cartofii dulci (curatati si taiati cubulete).

Lasa preparatul sa fiarba la foc potrivit circa 15 minute.

Potriveste de gust cu sare si piper.


Cum se serveste pulpa de miel cu condimente indiene


Serveste pulpa aceasta fierbinte, cu coriandru verde tocat.

Sursa foto: foodwishes.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete