Pulpa de porc la cuptor este un preparat savuros. Este ideal pentru masa de Craciun. Se serveste alaturi de diferite garnituri din legume.
Ingrediente pentru pulpa de porc la cuptor
- 2 kilograme pulpa de porc
- 3 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 ardei
- 200 ml vin alb
- ceapa
- usturoi
- cimbru
- sare
- piper.
Cum se prepara pulpa de porc la cuptor
Spala si curata bine toate legumele. Taie apoi legumele in cubulete. Aseaza legumele taiate intr-o tava. Peste legumea aseaza pulpa de porc. Toarna peste pulpa vinul si asezoneaza cu sare si piper.
Acopera tava cu o folie de aluminiu . Da tava la cuptor, la foc mic, timp de 4- 5 ore.
Mai verifica din cand in cand friptura. Daca a scazut prea tare, mai adauga putin vin.
Cum se serveste pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc la cuptor se serveste cu garnitura de legume.