Ingrediente pentru pulpele de pui cu caju
- 8 pulpe de pui
- 200g caju sarat
- 75g unt
- 1 lingura miere
- 1/3 pahar vin alb
- 1 lingurita boia dulce
- boia iute, dupa gust
- sare
- piper
Cum se prepara pulpele de pui cu caju
Cu ajutorul unei scobitori inteapa pulpele de pui pe toata suprafata, sau le poti cresta usor cu un cutit. Asezoneaza-le apoi cu sare, piper si boia dupa gust.
Intr-un bol, amesteca vinul cu untul topit si mierea. Adauga puiul condimentat peste si lasa totul la macerat minim doua ore, sau peste noapte.
Macina semintele de caju pana obtii o faina fina.
Adauga pulpele de pui intr-o tava incapatoare, impreuna cu marinata ramasa. Presara deasupra cajuul macinat si adauga tava la cuptorul incins la 180oC. Coace totul pana cand puiul este bine patruns.
Cum se servesc pulpele de pui cu caju
Serveste pulpele de pui cu caju alaturi de o salata de sezon.
Sursa foto: everydaysisters.blogspot.com