- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 2
- Urmatoarea pagina
Ratatouille tomnatic
Ingrediente:
- 1 vanata, taiata felii
- 1 ceapa, taiata felii
- 1 ardei gras rosu, taiat felii
- 1 dovlecel, taiat felii
- 1 dovleac mic, taiat felii
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita pudra de usturoi
- 1/4 cana ketchup de casa sau pasta de rosii uscate
- 500 g rosii in bulion
- 1/4 cana parmezan ras
- 1 cana de mozarella rasa
- mix de condimente frantuzesti
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Soteaza toate legumele impreuna cu sarea, pudra de usturoi si condimentele italienesti intr-o tigaie. Dupa ce legumele s-au inmuiat, adauga rosiile si pasta de rosii uscate sau ketchupul si mai lasa legumele pe foc inca 15 minute, pana cand zeama de la rosii se evapora. Pune totul intr-o tava sau vas de iena, presara parmezanul si mozarella pe deasupra si baga totul la cuptor, inca 15-20 de minute, pana cand branzeturile se gratineaza.
Sursa foto: beatricechristiana.wordpress.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 2
- Urmatoarea pagina