Feluri principale

# retete ravioli #ravioli #ravioli cu pesto

Ravioli cu pesto, dovleac si salvie

Ravioli cu pesto, dovleac si salvie sunt usor de preparat, aromate si gustoase. Se servesc calde, cu parmezan ras.


Ingrediente pentru ravioli cu pesto, dovleac si salvie

 

  • 300 grame dovleac tocat
  • 350 grame ravioli cu branza
  • 50 grame pesto
  • 20 ml ulei de masline
  • 16 frunze de salvie
  • 50 grame nuci
  • 50 grame parmezan ras.


Cum se prepara ravioli cu pesto, dovleac si salvie


Intr-o cratita fierbe apa cu sare. Adauga dovleacul si lasa timp de 10 minute. Sruge apoi bine. Cand apa incepe sa fiarba din nou, adauga ravioli si lasa la fiert timp de 20 de minute.

Cand s-a fiert, amesteca pastele cu sosul pesto. Incinge o lingura de ulei de masline si adauga dovleacul. Asezoneaza cu sare si piper si lasa pe foc 5 minute.

Scoate dovleacul si adauga in tigaie frunzele de salvie. Lasa-le pe foc timp de 1 minut, pana devin crocante. Peste paste adauga dovleacul, nucile si salvia. Amesteca usor.

Presara pe deasupra parmezanul ras.


Cum se serveste ravioli cu pesto, dovleac si salvie


Ravioli cu pesto, dovleac si salvie se serveste ca atare, calde, cu parmezan ras.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare