Feluri principale

#retete paste #mancare indiana #cotlete de miel #paste catolic #miel indian

Reteta clasica de Paste reinventata: cotlete de miel in stil indian

Duminica se sarbatoreste Pastele catolic, iar friptura de miel nu trebuie sa lipseasca din festin. Daca vrei sa incerci o reteta noua anul acesta, poti opta pentru un preparat cu specific indian, care imbina o multime de ingrediente exotice.


Ingrediente pentru cotletele de miel indiene:

  • 6-8 cotlete fara grasime
  • 1 lingurita seminte prajite de chimen
  • 1 lingurita seminte prajite de coriandru
  • 3 lingurite seminte de fenicul prajite
  • 3 bucati ghimbir proaspat
  • 3 linguri de usturoi
  • 3 cesti smantana
  • 2 linguri de praf de Garam masala
  • 2 linguri masala pulbere pentru carne
  • 1 jumatate lingurita de sare
  • 3 linguri de suc ​​de lamaie
  • 2-3 linguri coriandru proaspat
  • 2 linguri de chilli verde


Cum se prepara cotletele de miel indiene:

Amesteca toate condimentele, pune-le peste cotletele de miel si lasa carnea la marinat peste noapte. A doua zi, prajeste cotletele pe fiecare parte, aproximativ 3 minute.


Cum se servesc cotletele miel indiene:

Cotletele de miel indiene se servesc calde, cu lamaie si ardei rosu prajite putin la gratar.

Sursa foto: ifood.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete