Friptura de pui facuta in stil slow cooking este un fel de mancare cu totul special, pentru care ai nevoie de mult timp.
Ingrediente pentru friptura de pui gatita in stil slow cooking
- 1 pui intreg
- 1 lingurita paprika
- 3 morcovi mari
- 2 cepe medii
- 2 linguri patrunjel proaspat tocat
-
sare si piper dupa gust.
Cum se prepara friptura de pui gatita in stil slow cooking
Taie morcovii pe lungime si apoi invers, pe latime, in bucati. Taie ceapa in sferturi.
Pune 3 folii de aluminiu intr-un vas slow cooker. Spala bine puiul apoi sterge-l cu prosoape de bucatarie din hartie. Da-l cu sare, piper si paprika. Aseaza-l apoi in folia de aluminiu.
Adauga pe langa el legumele. Tine puiul in slow cooker, 1 ora la foc iute si apoi 4 sau 5 ore la foc mic.
Cum se serveste friptura de pui gatita in stil slow cooking
Se serveste cu patrunjel tocat, presarat.
Sursa foto: elizabethsorganickitchen.com