O portie de paste vegetariene reprezinta un preparat usor si foarte gustos. Foloseste ciuperci, carnati din soia, spanac si parmezan pentru o mancare speciala.
Ingrediente pentru paste vegetariene cu ciuperci si spanac
- 1 1/3 cana carnati din soia
- 1 cana ciuperci proaspete
- ½ cana ceapa taiata
- 1 cana supa de legume
- ¾ cana paste
- 2 cani baby spanac
-
¼ cana mozzarella sau parmezan
Cum se prepara pastele vegetariene cu ciuperci si spanac
Prajeste carnatii intr-o tigaie, impreuna cu ciupercile si ceapa, pentru 65 minute. Amesteca din cand in cand, pana cand legumele s-au inmuiat.
Toarna apoi supa in tigaie si las-o pe foc pana cand incepe sa fiarba. Adauga pastele si da focul mai mic. Pune capacul si lasa mancarea sa se faca 10 minute.
Apoi scoate capacul, adauga spanacul si mai lasa totul pe foc inca 5 minute, amestecand din cand in cand.
Cum se servesc pastele vegetariene cu ciuperci si spanac
Se servesc cu branza rasa pe deasupra.