Feluri principale

#carne #cimbru #vita #piper #retete gratar #retete 1 mai

Retete de 1 Mai: Friptura de vita in crusta de piper

Pentru gratarul de 1 Mai pregateste o friptura savuroasa si suculenta. Friptura de vita in crusta de piper este potrivita pentru o iesire la iarba verde. Se serveste cu diverse garnituri de legume si sos picant .
 

Ingrediente pentru friptura de vita in crusta de piper
 

 

Cum se prepara friptura de vita in crusta de piper
 

Leaga muschiul de vita cu sfoara de bucatarie. Intr-un bol amesteca uleiul, piperul, mustarul, cimbrul si 100 grame sos. Transfera sosul intr-o tava incinsa. Adauga carnea de vita. Unge carnea de vita cu amestecul.

Transfera vita pe gratarul incins. Lasa pe foc pana cand isi schimba culoare si devine maronie. Unge carnea cu sos, pe toate partile. Mai lasa apoi pe gratar cateva minute.

Cand s-a facut, ia carnea de pe gratar si acoper-o cu folie de aluminiu pentru 15 minute. In acest fel carnea va ramane suculenta si aromata.
 

Cum se serveste friptura de vita in crusta de piper
 

Friptura de vita in crusta de piper se serveste cu diverse garnituri de legume. Pe deasupra mai poti turna si cateva linguri de sos picant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului