Feluri principale

#usturoi #carne #oregano #vita #retete ziua barbatului

Retete de Ziua Barbatului: Burgeri cu bere

Burgerii cu bere sunt potriviti pentru o iesire cu baietii. Carnea poate fi preparata si cu o zi inainte si lasata la frigider. Burgerii se prepara repede si sunt foarte suculenti. II poti servi cu salata de varza si cartofi prajiti . Nu uita sa pui la rece si cateva sticle de bere.
 

Ingrediente pentru burgeri cu bere

 

 

Cum se prepara burgerii cu bere
 

Intr-o cratita pune la incins putin ulei de masline. Adauga ceapa, ardeii, usturoiul, cimbrul si oregano. Caleste timp de 4- 5 minute.

Intr-un bol amesteca carnea tocata cu amestecul de ceapa si oul. Amesteca bine. Adauga apoi treptat si berea. Amesteca bine.

Incorporeaza si patrunjelul, sare si piperul si amesteca bine.

Incinge gratarul. Din carne, formeaza 6 - 8 chiftele mari. Aseaza-le pe gratar si lasa-le timp de 10 minute pe fiecare parte.

Cand burgerii sunt gata, aseaza pe gratarul incins si chifle. Lasa-le 1 minut.
 

Cum se servesc burgerii cu bere
 

Pe o felie de chifla aseaza o frunza de salata verde , burgerul si sosurile. Deasupra aseaza si cea de-a doua felie de chifla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului