Daca ai pofta de ceva bun, insa care sa nu ingrase, poti prepara pastele asiatice . Aceste paste sunt foarte sanatoase, contin numeroase legume proaspete. Dupa o portie de paste asiatice vei avea senzatia de satietate, fara insa a duce grija kilogramelor in plus. Pastele se servesc fie simple, fie cu alune sau migdale pisate pe deasupra.
Ingrediente pentru paste asiatice
- 400 grame pastai verzi de fasole
- 2 morcovi tocati
- 1 ardei gras tocat
- 200 grame ciuperci tocate
- 1 ceapa verde tocata
- 20 ml sos de soia
- 250 grame paste
- 20 grame alune pisate.
Cum se prepara pastele asiatice
Pune la fiert pastele intr-o cratita cu apa sarata. Lasa pe foc pana sunt fierte.
Intre timp, intr-o tigaie incinge putin ulei de masline. Adauga toate legumele si caleste bine cateva minute, pana cand devin usor crocante.
Cand pastele au fiert, adauga-le in cratita, peste legumele calite. Amesteca bine. Adauga si sosul de soia. Amesteca usor toate ingredientele.
Cum se servesc pastele asiatice
Pastele asiatice se servesc cu alune pisate pe deasupra.