Pentru adevaratii carnivori, o rulada cu trei tipuri de carne nu poate fi decat un preparat apetisant. Satioasa si parfumata, rulada de carne si busuioc poate fi servita cu o garnitura de cartofi copti si ceapa.
Ingrediente pentru rulada de carne
- 1 felie paine
- 2 linguri lapte degresat
- 1/2 cana ketchup
- 200 gr carne de vita , tocata
- 220 gr carne de vitel, tocata
- 170 gr carne de porc , tocata
- 1/2 cana ceapa taiata
- 1/3 cana patrunjel proaspat tocat
- 1 lingura mustar de Dijon
- 1 lingurita busuioc uscat
- 3/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper negru
- 2 albusuri de ou
-
ulei.
Cum se prepara rulada de carne
Pune felia de paine intr-un blender si porneste aparatul, pentru a obtine firmiturile.
Amesteca painea cu laptele intr-un castron si lasa sa stea 5 minute. Adauga apoi in ea 2 linguri de ketchup.
Adauga apoi si restul intredientelor si amesteca bine, cu exceptia uleiului.
Foloseste uleiul pentru a unge o tava. Toarna intreaga compozitie in tava si apoi unge suprafata compozitiei cu ketchupul ramas.
Da tava la cuptor la 195 grade Celsius pentru o ora.
Cum se serveste rulada de carne
Scoate tava din cuptor si las-o sa stea 10 minute inainte sa feliezi rulada. Serveste-o cu o garnitura de cartofi.