Rulourile cu pui, sunca si cascaval sunt potrivite pentru mesele cu multi invitati, atunci cand trebuie sa pregatesti mai multe aperitive. Se prepara repede si sunt foarte gustoase, cu o crusta crocanta de cascaval.
Ingrediente pentru rulourile cu pui, sunca si cascaval
- 500 grame file pui taiat in fasii late
- 10 grame mustar
- 4 felii sunca de pui taiate pe jumatate
- 12 felii de cascaval taiate in fasii
- sare
- piper.
Cum se prepara rulourile de pui, sunca si branza
Incinge cuptorul si tapeteaza o tava cu folie de aluminiu. Asezoneaza fasiile pui cu sare si piper. Unge-le apoi cu mustar. Deasupra aseaza o fasie de sunca si 2 fasii de cascaval.
Ruleaza apoi carnea si aseaza ruloul pe tava cu aluminiu. Repeta opratiunea pentru fiecare fasie de carne. Presara apoi pe deasupra rulourilor putin cascaval ras.
Da tava la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Cum se servesc rulourile cu pui, sunca si cascaval
Rulourile cu pui, sunca si cascaval se servesc ca atare, alaturi de alte aperitive, pe pat de salata verde.