Ingrediente rulouri marocane din carnati de miel cu sos de iaurt
- ulei de masline;
- 80 g iaurt;
- 350 g carne tocata de miel;
- 2/3 cana pesmet;
- 2 linguri condimente marocane;
- 2 foi de patiserie, partial decongelate.
Cum se prepara rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt
Tapeteaza o tava de copt cu foaie speciala si incalzeste cuptorul la 220 de grade. Intr-un bol mare, combina pesmetul, carnea de miel si condimentele marocane, asezonandu-le cu sare si piper. Amesteca bine cu mainile, pana ce toate ingredientele se intrepatrund. Intinde o foaie de placinta pe masa de bucatarie si ia jumatate din cantitatea de carne, dandu-i forma unui carnat lung de 20-25 cm.
Intinde-l pe foaia de patiserie si impacheteaza-l ca un rulou, apoi taie-l pe jumatate. Repeta procesul cu restul cantitatii de carne si apoi cresteaza-le usor. Ungele cu putin ulei si da rulourile la cuptor timp de 20-25 de minute. Asaza-le in farfurie si presara pe ele putin iaurt.
Cum se servesc rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt
Serveste rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt alaturi de o salata verde.
Sursa foto: taste.com.au