Sandwichul cu carne de porc este extrem de gustos si aromat, cu o carne frageda. Carnea de porc trebuie sa stea la cuptor timp de sase ore, astfel ca este important sa o pregatesti de dimineata.
Ingrediente pentru sandwich-ul cu carne de porc
- 150 grame ketchup ;
- 10 grame zahar brun;
- 4 catei de usturoi;
- 5 grame salvie uscata;
- 5 grame oregano uscat;
- 1500 grame carne de porc fara grasime;
- 6 chifle, taiate pe jumatate;
- salata de varza rosie ;
- sare;
- piper.
Cum se prepara sandwich-ul cu carne de porc
Intr-o cratita amesteca ketchup-ul cu zaharul, usturoiul, salvia, oregano, sarea si piperul. Adauga si carnea de porc taiata in cuburi mari si amesteca totul bine. Adauga o cana de apa, acopera si da la cuptor pentru 6 ore.
Transfera apoi carnea de porc intr-un bol. Cu ajutorul unei furculite, faramiteaza carnea. Asezoneaza cu sare si piper.
Unge feliile de chifla cu mustar, adauga salata de varza rosie si carnea de porc.
Cum se serveste sandwich-ul cu carne de porc
Sandwich-ul cu carne de porc se serveste ca atare.