Feluri principale

#carnati #retete #stroganoff #stroganoff de carnati

Stroganoff de carnati

Stroganofful de carnati este o mancare consistenta, ideala pentru toamna, atunci cand zilele se racoresc. Este aromata si gustoasa si se serveste cu paine taraneasca.

Ingrediente pentru stroganofful de carnati


10 ml ulei de masline
8 carnati
3 felii de bacon tocat
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi tocati
500 grame ciuperci feliate
5 grame boia dulce
50 grame pasta de tomate
200 ml supa de vita
50 grame smantana
1 ceapa verde tocata
paine taraneasca.

Cum se prepara stroganofful de carnati

Incinge uleiul intr-o tigaie. Adauga carnatii si lasa-i pe foc timp de 10 - 15 minute, intorcandu-i pe toate partile. Ia de pe foc si pasteaza-i intr-un loc cald.

Adauga in tigaie baconul, ceapa si usturoiul. Lasa pe foc timp de 3 minute, dupa care adauga ciupercile, boiaua, pasta de tomate si supa. Lasa pe foc pana cand da in clocot.

Taie carnatii in felii si adauga in tigaie. Asezoneaza cu sare si piper si lasa pe foc timp de 5 minute. Ia de pe foc tigaia si adaufa ceapa verde si smantana.

Cum se serveste stroganofful de carnati

Stroganofful de carnati se serveste cald, cu paine taraneasca.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului