Ingrediente sufleu de sparanghel cu branza Gruyere
- 1 ceapa esalota (frantuzeasca);
- 3 oua;
- 15 g unt;
- sparanghel, tocat marunt;
- 200 g branza de Gruyere sau cheddar,
- 1/2 cup (125 mL) Gruyere or Cheddar cheese, fin rasa;
- 1 lingurita frunze de tarhon;
- sare;
- piper.
Cum se prepara sufleul de sparanghel cu branza Gruyere
Intr-o tigaie obisnuita, cu diametrul de 23 de cm, topeste untul si caleste sparanghelul cu ceapa timp de 3-4 minute.
Separat, intr-un vas de plastic, bate bine albusurile de oua, apoi adauga galbenusurile si continua sa amesteci.
Pune sparanghelul si ceapa intr-o farfurie. Pune ouale in tigaie la foc mediu, adaugand treptat tarhonul, branza rasa si mixtura de sparanghel. Lasa-le pe foc timp de 5 minute fara sa amesteci.
Cum se serveste sufleul de sparanghel cu branza Gruyere
Serveste sulfeul de sparanghel alaturi de cateva rosii cherry.
Sursa foto: acraftylass.blogspot.com