Tarta cu dovlecei si branza de capra este gustoasa si aromata, ideala pentru cinele in familie. Se prepara rapid si este ideala alaturi de o salata de rucola.
Ingrediente pentru tarta cu dovlecei si branza de capra
- faina
- 500 grame aluat
- 500 grame dovlecel ras
- 30 grame unt
- 4 oua
- 300 ml smantana
- 150 grame branza de capra
Cum se prepara tarta cu dovlecei si branza de capra
Aseaza aluatul intr-o tava rotunda. Acopera cu hartie de copt si da la cuptor pentru 10 minute. Scoate hartia de copt si mai lasa aluatul 5 minute.
Intr-un bol amesteca dovlecelul ras cu sare si lasa sa se scurga timp de 30 de minute. Incinge untul intr-o tigaie si adauga dovlecelul. Lasa pe foc timp de 3 minute. Adauga intr-un bol si amesteca cu ouale batute si smantana. Asezoneaza cu sare si piper.
Toarna in tava compozitia cu dovlecel. Deasupra adauga branza de capra faramitata. Da tava la cuptor pentru 40 de minute.
Cum se serveste tarta cu dovlecei si branza de capra
Tarta cu dovlecei si branza de capra se serveste cu salata de rucola.