Tartele din spanac cu parmezan sunt perfecte pentru pranz sau cina. Sunt usoare, sanatoase si hranitoare, iar savoarea lor este incantatoare. In plus, contin putine calorii si se pregatesc rapid.
Ingrediente pentru tartele din spanac cu parmezan:
- 350 g spanac proaspat
- 1/2 cana de branza ricotta sau branza de vaci
- 1/2 cana de parmezan
- 2 oua
- 1 catel de usturoi
- 1/4 lingurita de sare
- 1/4 lingurita piper negru macinat
Cum se prepara tartele din spanac cu parmezan:
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, apoi mixeaza spanacul la blender pana cand acesta este tocat fin.
Transfera-l intr-un castron mai mare si adauga peste el ricotta, parmezanul, ouale, usturoiul, sarea si piperul, apoi amesteca-le bine.
Pune compozitia obtinuta in cateva forme de tarte si baga-le la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Cum se servesc tartale din spanac cu parmezan:
Tartele din spanac cu parmezan se servesc calde, simple sau cu oua ochiuri.
Sursa foto: sweetpotatochronicles.com