Feluri principale

#tocanita #ciuperci #ceapa #sare #piper

Tocanita cu ciuperci

Aceasta tocanita se pregateste cu orice fel de ciuperci gasesti. O poti servi ca atare sau ca garnitura pentru alte preparate.

 

Ingrediente pentru tocanita cu ciuperci

 

  • 2 kilograme ciuperci
  • 4 cepe
  • ulei
  • 300 ml vin alb
  • nucsoara
  • coriandru
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara tocanita cu ciuperci

 

Curata si toaca ceapa. Adauga ceapa intr-o tigaie cu ulei incins. Caleste ceapa timp de 4-5 minute. Adauga ciupercile si amesteca putin. Pune si condimentele si amesteca. Lasa mancarea pe foc pana cand zeama lasata de ciuperci scade.

Adauga vinul si acopa tigaia cu un capac. Mai lasa mancare pe foc timp de 10 - 15 minute. Ia capacul si mai lasa ciupercile pe foc pana cand scade totul lichidul.

 

Cum se serveste tocanita cu ciuperci

 

Tocanita de ciuperci se serveste ca atare sau ca garnitura la diverse fripturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare