Tocanita de curcan cu capere este mancarea perfecta pentru un pranz delicios, care te imbie cu mirosul sau incanatator si savuros.
Ingrediente pentru tocanita de curcan cu capere:
- 700 g pulpe de curcan
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de capere
- 1 lingurita de pasta de ansoa
- 1 pahar de vin alb
- 4 linguri de ulei de masline
- 300 ml supa de legume
- sare
- piper
Cum se prepara tocanita de curcan cu capere:
Dezoseaza pulpele de curcan si taie-le bucatele mici. Separat, intr-o tigaie, caleste putin in ulei de masline usturoiul si ceapa taiata julien. Cand ceapa capata o culoare aramie, adauga si carnea de curcan si lasa-le sa se caleasca inca 5 minute, apoi condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Apoi toarna vinul alb si lasa-le sa mai fiarba pana cand acesta se evapora. Adauga caperele tocate si pasta de ansoa, amesteca-le si pune si supa de legume, apoi lasa-le sa mai fiarba inca 20 de minute la foc mediu.
Cum se serveste tocanita de curcan cu capere:
Tocanita de curcan cu capere se serveste calda, presarata cu frunze proaspete de patrunjel.
Sursa foto: proretete.ro