Feluri principale

#mancare #pui #tocanita #sparanghel

Tocanita de pui cu sparanghel

Tocanita de pui cu sparanghel este un preparat gustos, care poate fi facut in mai putin de o ora. Mancarea este potrivita pentru pranz sau cina, fiind un preparat usor si hranitor.
 

Ingrediente pentru tocanita de pui cu sparanghel
 

  • 2 cani sparanghel
  • 4 bucati piept de pui, taiat, gatit
  • 2 cani supa-crema de pui
  • 3/4 cana maioneza
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 cana branza Cheddar , rasa
  • 1 cana pesmet sau crutoane.
     

Cum se prepara tocanita de pui cu sparanghel
 

Unge o tava cu unt si pune sparanghelul, apoi adauga bucatile de pui peste.

Amesteca supa, maioneza si sucul de lamaie, apoi toarna amestecul peste pui si sparanghel. Adauga branza rasa si pesmetul.

Da tava la cuptor pentru 30 sau 40 de minute la 195 grade Celsius.
 

Cum se serveste tocanita de pui cu sparanghel
 

Tocanita de pui si sparanghel se serveste calda.


Sursa foto: cdkitchen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete