Ingrediente
- 250g tortellini cu umplutura de branza
- 70g mazare
- 1 lingura unt
- 100g sunca taiata cubulete
- o mana de rucolla proaspata
- 150g smantana pentru gatit
- 70 g parmezan
- sare
- piper
Cum se prepara
Fierbe pastele tortellini potrivit instructiunilor de pe ambalaj. In ultimele doua minute adauga si mazarea pentru a se dezgheta si inmuia putin. Scurge pastele si mazarea, pastrand ½ cana cu apa in cara acestea au fiert.
Intr-o tigaie incapatoare pune untul la topit si adauga sunca tocata Gateste totul timp de doua minute, apoi adauga rucolla si amesteca bine. Adauga smantana pentru gatit si parmezanul si adu totul al punctul de fierbere. Adauga pastele si mazarea si lasa totul sa fiarba pana cand sosul se ingroasa. daca este necesar, din cand in cand adauga cate putina apa din cea pastrata de la fiertul pastelor. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Serveste pastele calde. Daca doresti poti presara mai mult parmezan pe deasupra.
Sursa foto: bhg.com