Feluri principale

#retete resturi paste #resturi paste #salata #oua umplute #oua paste #retete

Transforma ouale ramase de la Paste in 3 preparate delicioase

Mai bine sa iti prisoseasca decat sa iti lipseasca. Acesta este, cu siguranta, principiul dupa care te-ai ghidat si anul acesta cand ai fiert o multime de oua pentru Paste. Fiindca acum ti-au ramas, nu e cazul sa le arunci. Transforma-le in preparate delicioase. Iata cateva idei interesante:

Chiftelute cu oua

Sursa foto: ingoodflavor.com

Ingrediente:

  • 6 oua bine fierte
  • 1 ou crud
  • 400 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri pesmet
  • 5-6 fire patrunjel
  • Sare
  • piper
  • faina
  • ulei

Mod de preparare:

Amesteca intr-un vas carnea cu ceapa tocata marunt, patrunjelul tocat, oul crud, pesmetul si condimenteaza bine cu sare si cu piper. Decojeste ouale si imbraca-le in aluatul pentru chiftele. Da-le prin faina si prajeste-le in ulei incins. Cand sunt bine rumenite, scoate-le pe un platou pe care ai asezat servete din hartie care sa absoarba surplusul de grasime. Cand s-au mai racit, taie-le pe din doua si asaza-le pe o farfurie cu partea taiata in sus.

Sursa foto principala: minimalisti.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete