Feluri principale

#ciuperci #carne #smantana #vita #ceapa

Vita Stroganoff

Vita Stroganoff este un preprat special, potrivit pentru evenimentele speciale. Se prepara repede si este delicioasa. Carnea de vita poate fi marinata cu sare, usturoi si piper chiar cu o zi inainte de a o gati. Vei obtine astfel un preparat fraged si aromat.
 

Ingrediente pentru vita Stroganoff
 

 

Cum se prepara vita Stroganoff
 

Asezoneaza carnea cu sare, piper si pudra de usturoi. Pudreaza apoi cu faina. Intr-o tigaie mai mare incinge untul si uleiul. Prajeste carnea pe ambele parti, pana cand capata o culoarea maronie. Cand este prajita, scoate carnea din tigaie si las-o sa se raceasca putin.

In aceeasi tigaie adauga ceaa si ciupercile. Lasa pe foc cateva minute. Adauga si o lingura de faina. Adauga carnea din nou in tigaia cu ceapa si ciuperci. Adauga supa de vita si supa de ciuperci . Lasa La foc mic timp de 30 de minute. Acopera tigaia.

Adauga sare si piper dupa gust. Inainte cu 10 minute inaite de a stinge focul, adauga smantana.
 

Cum se serveste vita Stroganoff
 

Vita Stroganoff se serveste cu diverse garnituri din legume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului