Tequila, bautura vedeta a nuntii
Vedetele si invitatii participanti la bucuria impartasita de cei doi miri au avut ocazia de a degusta o tequila speciala, detinuta de compania Casamigos, al carei coproprietar este chiar George Clooney. Potrivit surselor apropiatilor, pe parcursul celor patru zile de petrecere s-au consumat nu mai putin de 100 de baxuri de sticle de tequila.
Petrecerea burlacilor, incununata de trufandale italienesti
Clooney si cei mai apropiati dintre prietenii lui au organizat petrecerea burlacilor la celebrul restaurant Da Ivo, cu specific venetian si toscan. Burlacii au fost rasfatati de chefii localului cu flori de dovlecei umplute, paste tagliolini si trufe.
Ceremonialul nuntii, scaldat in savoare italiana
Desi ceremonia propriu-zisa a nuntii a durat mai putin de 15 minute, momentul a fost marcat ulterior de un bufet savuros pregatit cu mare atentie de celebrul Chef italian Riccardo Da Pra. Principalele gustari au fost prosciutto cu smochine si mamaliga cu ciuperci salbatice. Meniul principal a culminat cu risotto cu lamaie, homar si biban de mare. Ceremonia a fost incheiata, bineinteles, cu un tort de nunta, despre care nu se cunosc inca detalii.
Petrecerea de a doua zi, un picnic la piscina
A doua zi dupa ceremonie, dl. si dna. Clooney, impreuna cu invitatii lor, s-au relaxat la piscina hotelului Cipriani, iar meniul a constat in gustari "usoare". Bufetul a fost format din preparate din peste proaspat, sandvici-uri cu bacon si ou (sandwich club), buffalo mozarella si salate de rosii, dar si din hamburgeri americani. La capitolul deserturi, invitatii s-au infruptat din cheesecake si gelato. Printre bauturile care au "stins" preparatele de la bufet s-au numarat sampania, Bellinis, tequila, apa minerala, espresso-urile si cafeaua intalieneasca.
Sursa foto: usanews.com