Ingrediente pentru biscuitii Crinkles cu ciocolata
- 128g pudra de cacao, neindulcita
- 300g zahar
- 118ml ulei de floarea soarelui
- 4 oua
- 2 linguri extract de vanilie
- 256g faina
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita espresso, pudra (optional)
- 1/2 lingurita sare
- 120g zahar pudra
Cum se prepara biscuitii Crinkles cu ciocolata
Intr-un bol pentru mixer adauga pudra de cacao, zaharul si uleiul si mixeaza bine pana cand obtii o compozitie omogena si lucioasa.
Incorporeaza apoi ouale pe rand si vanilia.
Separat, intr-un bol adauga faina, praful de copt, sarea, pudra de espresso si amesteca bine. Adauga ingredientele uscate peste cele ude si amesteca usor, la viteza mica.
Inveleste bolul cu o folie alimentara si lasa totul la frigider peste noapte.
Cu ajutorul mainii formeaza bilute mici pe care sa le tavalesti prin zaharul pudra. Asaza-le apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le la cuptorul preincalzit la 180oC, timp de 10-12 minute.
Lasa-le sa se raceasca timp de un minut, doua in tava, apoi transfera-le pe un gratar pentru a se raci.
Sursa foto: cookdiary.net