Ingrediente pentru biscuiti cu seminte de pin
200 g pasta de migdale;
120 g zahar granulat;
putina sare;
1/2 lingurita extract de migdale;
1/2 lingurita extract de vanilie;
130 g faina de migdale;
1 albus de ou;
350 g de seminte de pin;
zahar pudra.
Cum se prepara biscuitii cu seminte de pin
Preincalzeste cuptorul la 170 grade Celsius si tapeteaza cu putin unt doua foi de copt. Intr-un blender, amesteca pasta de migdale, zaharul, sarea, ambele extracte si faina de migdale. La sfarsit, adauga albusul de ou si continua sa amesteci la viteza scazuta. Lasa compozitia la rece timp de 30 de minute.
Din aluatul astfel realizat realizeaza mici bilute si da-le prin semintele de pin. Pune-le in tava de copt si da-le la cuptor timp de 20 de minute. Presara zaharul pudra si lasa-le intr-un loc uscat timp de cateva zile.
Cum se servesc biscutii cu seminte de pin
Serveste biscuitii cu seminte de pin alaturi de fructe uscate si un pahar cu lapte.
sursa foto: italianfoodforever.com