Bulete de cascaval

Sursa foto: culinar.md

Ingrediente

  • 150 g cascaval ras
  • 150 g cascaval afumat ras
  • 3 albusuri
  • 4 linguri faina
  • 4-5 linguri pesmet fin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Cum se prepara

Bate albusurile spuma, cu un praf de sare, pana obtii o bezea tare.

Intr-un castron, separat, adauga cascavalurile rase, faina, piperul si nucsoara si amesteca bine pana la omogenizare. Adauga peste acesta compozitie bezeaua si amesteca usor cu ajutorul unei spatule.

Formeaza cu ajutorul mainii bilute mici pe care sa le treci apoi prin pesmet. Prajeste buletele in baie de ulei.

Cand s-au rumenit, scoate-le pe prosoape absorbante de unica folosinta si lasa-le sa se raceasca. Se pot servi atat reci cat si calde.

Articole din retete-de-paste

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii