Retete de Paste

#miel #retete #cartofi #retete de paste #carne #carne de miel # miel la cuptor

Miel cu cartofi la cuptor

Mielul cu cartofi la cuptor este un preparat delicios, ideal pentru masa de sarbatoare de Paste. Se serveste ca atare, cald, cu putin sos din tava.

Ingrediente pentru mielul cu cartofi la cuptor


8 cotlete de miel
50 ml ulei de masline
2 cepe tocate
3 catei de usturoi
5 grame salvie
700 grame cartofi curatati si feliati
1 litru supa de pui
sare
piper.

Cum se prepara mielul cu cartofi la cuptor

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-o tigaie incinge uleiul si prajeste cotletele pe ambele parti. Cand sunt gata, aseaza cotletele intr-o tava si presara pe deasupra sare si piper.

In aceeasi tigaie in care ai prajit mielul, caleste ceapa si usturoiul si apoi presara peste cotletele de miel din tava. Pe deasupra mai presara si salvia uscata.

Peste miel aseaza rondelele de cartofi si toarna supa. Acopera tava cu folie de aluminiu si da la cuptor pentru 90 de minute. Scoate folia de aluminiu si mai lasa la cuptor inca 30 de minute.

Cum se serveste mielul cu cartofi la cuptor

Mielul cu cartofi la cuptor se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare