Retete de Paste

#oua umplute paste #carne crab #retete paste #oua umplute #paste # crab

Oua umplute cu crab – un apritiv rafinat pentru masa de Paste

Vrei sa prepari retete rafinate pentru masa de Pasti? Incearca ouale umplute cu crab. Ouale vor avea un gust divin, ce ii va cuceri instant pana si pe cei mai mofturosi oaspeti.

Ingrediente pentru oua umplute cu crab

  • 12 oua
  • 1/2 cana de maioneza
  • 100g carne de crab, fiarta
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura de mustar
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • tarhon (optional)

Cum se prepara ouale umplute cu crab

Fierbe ouale timp de 10-12 minute si toarna apa rece peste ele pana cand ajung la temperatura camerei. Decojeste-le cu grija si taie-le in jumatati, pe lungime.

Scoate cu grija galbenusurile, pentru a nu rupe albusul. Adauga-le in robotul de bucatarie impreuna mustarul si amesteca bine pana obtii o crema. Adauga crema intr-un castron incapator.

Toaca ceapa foarte marunt si pune-o deoparte. Toaca si carnea foarte marunt.

Adauga in compozitia de ou doua linguri de maioneza. Amesteca bine, apoi incorporeaza carnea si o parte din ceapa tocata. Asezoneaza totul dupa gust cu sare, piper si cateva picaturi de zeama de lamaie. Pentru a le da o aroma mai intensa si savuroasa, adauga o lingurita de tarhon tocat marunt.

Amesteca totul bine si daca simti nevoia, mai adauga ceapa si maioneza, dupa gust.

Umple jumatatile de oua cu acest amestec si raceste-le in frigider timp de cateva ore. Decoreaza apoi ouale cu maioneza dupa preferinte. Pentru un aspect placut poti adauga deasupra cateva firicele de carne de crab, putina boia si cateva frunzulite de ceapa verde, tocata.

Cum se servesc ouale umplute cu crab

Serveste ouale umplute cu carne de crab alaturi de alte aperitive. Se servesc reci.

Sursa foto: youtube.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare