Retete de Paste

#ciocolata #retete #pasca #retete de paste #deserturi

Pasca cu ciocolata

Daca iti doresti un preparat traditional realizat intr-un stil nou, poti alege sa prepari aceasta pasca.

Ingrediente pentru pasca cu ciocolata


350 grame faina
20 grame drojdie
150 grame lapte
100 grame apa
70 grame zahar
1 ou
35 grame unt
zahar vanilat
sare.

Pentru umplutura:

250 grame branza dulce
1 ou
40 grame zahar
20 grame gris
20 grame faina
50 grame ciocolata
zahar vanilat.

Cum se prepara pasca cu ciocolata

Intr-un bol amesteca faina cu cacaoa. Pe foc, intr-o cratita, incalzeste laptele cu apa. Amesteca drojdia cu o lingura de zahar. Adauga apoi peste lapte. Adauga toata compozitia in centrul fainii.

Amesteca si adauga oul, zaharul, zaharul vanilat si sarea. Framanta si adauga untul. Amesteca bine, pana obtii un aluat elastic, pe care il lasi la dospit timp de o ora.

Imparte aluatul in doua bucati. Intinde una dintre bucati. Pune foaia intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Intinde si cealalta foaie si imparte in 3, dupa care o impletesti si o asezi in tava.

Amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat, grisul, faina si ciocolata. Toarna umplutura in tava si unge cu galbenus. Presara si putina ciocolata. Da tava la cuptor pentru 50 de minute.

Cum se serveste pasca cu ciocolata

Pasca cu ciocolata se serveste ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare