Daca iti doresti un preparat traditional realizat intr-un stil nou, poti alege sa prepari aceasta pasca.
Ingrediente pentru pasca cu ciocolata
350 grame faina
20 grame drojdie
150 grame lapte
100 grame apa
70 grame zahar
1 ou
35 grame unt
zahar vanilat
sare.
Pentru umplutura:
250 grame branza dulce
1 ou
40 grame zahar
20 grame gris
20 grame faina
50 grame ciocolata
zahar vanilat.
Cum se prepara pasca cu ciocolata
Intr-un bol amesteca faina cu cacaoa. Pe foc, intr-o cratita, incalzeste laptele cu apa. Amesteca drojdia cu o lingura de zahar. Adauga apoi peste lapte. Adauga toata compozitia in centrul fainii.
Amesteca si adauga oul, zaharul, zaharul vanilat si sarea. Framanta si adauga untul. Amesteca bine, pana obtii un aluat elastic, pe care il lasi la dospit timp de o ora.
Imparte aluatul in doua bucati. Intinde una dintre bucati. Pune foaia intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Intinde si cealalta foaie si imparte in 3, dupa care o impletesti si o asezi in tava.
Amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat, grisul, faina si ciocolata. Toarna umplutura in tava si unge cu galbenus. Presara si putina ciocolata. Da tava la cuptor pentru 50 de minute.
Cum se serveste pasca cu ciocolata
Pasca cu ciocolata se serveste ca atare.
#ciocolata #retete #pasca #retete de paste #deserturi
Pasca cu ciocolata
Pasca cu ciocolata Daca iti doresti un preparat traditional realizat intr-un stil nou, poti alege sa prepari aceasta pasca.- 2012-04-10 2012-04-10
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa