Retete de Paste

#retete #sfaturi culinare #retete de paste #brunch #brunch de paste

Cum pregatesti un brunch de Paste

Daca te trezesti mai tarziu de Paste, pregateste un brunch copios cu prepate specifice acestei sarbatori. Pune pe o tava cele mai gustoase mancaruri de Paste si mananca-le in pat, impreuna cu persoana iubita.

Aperitive pentru brunch de Paste

Unele dintre cele mai simple aperitive de Paste sunt ouale umplute. Exista foarte multe retete de oua umplute si in mod sigur vei gasi una pe gustul tau.

Pe langa ouale umplute, poti taia cateva felii de drob de miel. Serveste-l cu ceapa verde, mustar sau rosii proaspete.

Daca vrei sa mananci ceva cald, atunci incalzeste un bol de supa de miel. Supa este parfumata cu cimbru, dafin si patrunjel.

Daca vrei sa le faci o surpriza celor dragi, pregateste o salata speciala pentru Paste. Salata de miel la gratar este foarte gustoasa si hranitoare.

Feluri principale pentru un brunch de Paste

Serveste o friptura de miel. Taie felii friptura si serveste-o rece.

Daca nu iti place mielul, si carnea de vita poate fi un ingredient potrivit pentru felul principal. Pregateste cu o seara inainte o friptura de vita si serveste-o cu o salata verde. Din carnea de la friptura poti pregati si sandwich-uri delicioase.

Deserturi pentru brunch de Paste

Ca desert, pasca este una dintre cele mai potrivite alegeri, deoarece o poti servi rece fara probleme. Pregateste o pasca de Paste cu branza si stafide. O poti pastra cateva zile si vei avea ceva delicios si foarte aspectuos atunci cand iti vin musafiri in vizita.

Tot la desert poti servi un cozonac cu nuca si migdale, impreuna cu o ceasca de cafea de cea mai buna calitate.

Pentru copii, este bine sa ai gata facute cateva oua de ciocolata, special pregatite pentru Paste. Este un desert potrivit pentru orice masa si va face deliciul celor mici. Pentru un altfel de oua, incearca o reteta de oua de Paste cu nuca de cocos.

Bautura pentru brunch de Paste

Ca bauturi, bazeaza-te pe sucurile naturale din fructe. Acestea se potrivesc pentru a fi servite dimineata, sunt gustoase si pline de vitamine. Fa cateva cani de suc de piersici, mere si caise. Daca vrei sa bei ceva cald, fa o cafea cu ciocolata si menta.

foto : tourismspotlight.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete