Ingrediente pentru muschiulet de miel cu bacon la cuptor
- 1 kg muschi de miel
- 300g spanac
- 50g pesto de busuioc
- 50g rosii uscate tocate
- 200g prosciutto
- sare
- piper
Cum se prepara muschiulet de miel cu bacon la cuptor
Preincalzeste cuptorul la 200oC. Unge o tava cu ulei de masline.
Caleste spanacul cu putin ulei de masline, pana se inmoaie.
Pune spanacul in robotul de bucatarie, impreuna cu sosul pesto si rosiile uscate. Mixeaza totul pana obtii o pasta fina. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Inveleste muschiuletul de porc in pasta obtinuta si inveleste-l apoi in feliile de bacon.
Adauga friptura in tava si coace totul pana cand carnea este bine patrunsa, iar baconul este rumen. Lasa friptura sa se racasca timp de 5-10 minnute inainte de a-l taia.