Retete de Paste

#rulada #spanac #retete #retete de paste #rulada de miel

Rulada de miel cu spanac

Rulada de miel cu spanac este un preparat delicios, ideal pentru masa festiva de sarbatorile pascale. Este usor de preparat, insa necesita mult timp de coacere. Rezultatul este insa savuros.

Ingrediente pentru rulada de miel cu spanac


1 pulpa mare de miel fara os
50 ml ulei de masline
3 cepe tocate
1 telina tocata
3 catei de usturoi
300 grame spanac
2 oua batute
2 legaturi de patrunjel tocate
busuioc
rozmarin
maghiran
500 grame pesmet
100 ml apa
50 grame parmezan
menta
sare
piper.

Cum se prepara rulada de miel cu spanac

Incinge cuptorul la 200 de grade. Incinge uleiul intr-o tigaie. Adauga ceapa, telina si usturoiul. Caleste timp de 5 minute, pana se inmoaie.

Intr-un bol amesteca spanacul, ouale, patrunjelul, busuiocul si maghiranul. Asezoneaza cu sare si piper.

Adauga peste compozitia cu ceapa si amesteca bine. Adauga apoi si crutoanele, apa si parmezanul si amesteca bine.

Bate pulpa de miel si umple cu compozitia de spanac. Ruleaza carnea si leaga cu o sfoara alimentara. Transfera intr-o tava si da la cuptor pentru doua ore. Cand este gata, scoate de la cuptor si lasa sa se odihneasca 15 minute inainte de a servi.

Cum se serveste rulada de miel cu spanac

Rulada de miel cu spanac se serveste cu putina menta pe deasupra. Se serveste cu legume si salate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete