Rulada de miel cu spanac este un preparat delicios, ideal pentru masa festiva de sarbatorile pascale. Este usor de preparat, insa necesita mult timp de coacere. Rezultatul este insa savuros.
Ingrediente pentru rulada de miel cu spanac
1 pulpa mare de miel fara os
50 ml ulei de masline
3 cepe tocate
1 telina tocata
3 catei de usturoi
300 grame spanac
2 oua batute
2 legaturi de patrunjel tocate
busuioc
rozmarin
maghiran
500 grame pesmet
100 ml apa
50 grame parmezan
menta
sare
piper.
Cum se prepara rulada de miel cu spanac
Incinge cuptorul la 200 de grade. Incinge uleiul intr-o tigaie. Adauga ceapa, telina si usturoiul. Caleste timp de 5 minute, pana se inmoaie.
Intr-un bol amesteca spanacul, ouale, patrunjelul, busuiocul si maghiranul. Asezoneaza cu sare si piper.
Adauga peste compozitia cu ceapa si amesteca bine. Adauga apoi si crutoanele, apa si parmezanul si amesteca bine.
Bate pulpa de miel si umple cu compozitia de spanac. Ruleaza carnea si leaga cu o sfoara alimentara. Transfera intr-o tava si da la cuptor pentru doua ore. Cand este gata, scoate de la cuptor si lasa sa se odihneasca 15 minute inainte de a servi.
Cum se serveste rulada de miel cu spanac
Rulada de miel cu spanac se serveste cu putina menta pe deasupra. Se serveste cu legume si salate.
#rulada #spanac #retete #retete de paste #rulada de miel
Rulada de miel cu spanac
Rulada de miel cu spanac Rulada de miel cu spanac este un preparat delicios, ideal pentru masa festiva de sarbatorile pascale. Este usor de preparat, insa necesita mult timp de coacere. Rezultatul este insa savuros.- 2012-04-06 2012-04-06
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz