Retetele METRO

#campanii metro #reduceri metro #metro expo 2015 #promotii metro #metro

Metro te cheama la promotii cum nici n-ai visat! 50 de zile cu reduceri de 50%

100 de produse cu reduceri de 50% timp de 50 de zile. Aceasta este noua campanie lansata de METRO cu ocazia implinirii a 51 de ani.

 

Ofertele aniversare METRO sunt de neratat. Imagineaza-ti cum ar fi sa iti cumperi bicicleta pe care ti-o doreai de atata vreme la jumatate de pret? Ori un televizor LCD sau o combina frigorifica si sa platesti doar 50% din valoarea lor? Ei bine, toate acestea sunt posibile, pana pe 23 octombrie, in magazinele METRO din toata tara.

Ai sansa sa economisesti o multime de bani urmarind ofertele aniversare METRO de pe site-ul www.metro.ro. Zi de zi sunt afisate doua articole la pret promotional. In data de 10 septembrie, spre exemplu, clientii au putut cumpara detergent Persil capsule la pretul de doar 20,65 lei, in loc de 41,29 de lei, dar si vopsea lavabila pentru interior 8,5 litri cu numai 9,99 de lei.

Pe 11 septembrie, clientii METRO au avut ocazia sa achizitioneze o bicicleta MOUNTAIN BIKE pentru care au platit pretul promotional de 269 de lei sau somon proaspat cu numai 16,09 lei kilogramul. Iar pana la finalul campaniei, zi de zi vor exista promotii atat la electronice si electrocasnice, cat si la tigai, fructe si legume, mezeluri, detergenti, dar si la articole de imbracaminte.

Ca sa fii la curent cu toate ofertele campaniei METRO este suficient sa vizitezi zilnic sectiunea de pe site-ul magazinului si sa urmaresti produsele intrate in promotie. Mai mult decat atat, unele dintre produse pot fi comandate online, simplu si rapid, iar acestea iti vor fi livrate direct acasa in cel mai scurt timp posibil. Tot pentru comoditatea ta, METRO iti trimite periodic un newsletter, astfel incat sa fii mereu in tema cu toate produsele noi aparute, dar si cu reducerile aplicate.

Sau poti da o fuga intr-unul dintre cele peste 30 de magazine METRO din intreaga tara pentru a vedea cu ochii tai produsele din cadrul campaniei Impreuna 2015, dar si o multime de alte produse la preturi fara concurenta. Consultantii prezenti in magazin te vor ajuta punandu-te la curent cu ofertele, programele si serviciile oferite de METRO Cash&Carry.

Nu rata METRO Expo

METRO mai are pregatita o surpriza. In perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2015, METRO Cash&Carry Romania organizeaza o noua editie METRO Expo, una dintre cele mai mari expozitii de comert dedicata clientilor profesionisti din sud-estul Europei.

METRO Expo, organizat la Pavilionul Central Romexpo, din Capitala, este un eveniment premium care va reuni clienti, parteneri, experti si furnizori de servicii profesionale, intr-un schimb de informatii care se va dovedi extrem de util. METRO Expo este conceputa special pentru a le oferi clientilor profesionisti oportunitatea de a gasi cele mai potrivite solutii, programe si servicii pentru dezvoltarea afacerii lor.

Mai multe informatii despre program, speakeri, despre subiectele abordate in cadrul sesiunilor de comunicare si despre atelierele organizate poti gasi la www.metro.ro/inregistrare, iar de pe 15 septembrie poti instala gratuit aplicatia METRO Expo 2015 pentru a avea acces permanent la programul evenimentului.

Sursa foto: gandul.info

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului