Retetele METRO

#saltele reducere #laptop reducere #catalog metro #reduceri metro #magazine metro #metro #combina frigorifica

Innoieste-te la inceput de an! METRO are oferte imbatabile

Innoieste-te la inceput de an! METRO are oferte imbatabile

La an nou, lucruri noi. Cum 2016 este abia la inceput, este un moment bun sa gandesti cateva schimbari in casa ta: o saltea noua, un aragaz nou, de ce nu un laptop sau un televizor nou? METRO a lansat catalogul reducerilor, unde poti gasi produse cu pana la 50% mai ieftine.

 

METRO s-a aliniat rapid reducerii TVA de la 24% la 20%, astfel ca toate preturile produselor din magazinele sale au fost calculate cu taxa redusa. In plus, prima luna a lui 2016 vine cu o serie de reduceri generoase si deloc de trecut cu vederea.

Daca iti doresti o schimbare in casa ta, acum e cazul sa o faci. In catalogul METRO vei gasi cam tot ce ti-ai putea dori.

Inlocuieste salteaua si lenjeriile de pat

O saltea noua este o adevarata binecuvantare. Stii si tu cat de bine este sa te trantesti in pat dupa o zi grea de munca. De la METRO poti cumpara saltele ortopedice foarte comode la pret redus cu 20% si chiar 40%.

Si cum o saltea noua cere si o lenjerie de pat noua, ai ocazia acum sa alegi dintr-o gama variata de lenjerii de pat din bumbac ranforce, cu diverse imprimeuri si culori, astfel incat sa o poti gasi pe cea potrivita gusturilor si nevoilor tale.  

Pilota patru anotimpuri este acum cu 30% mai ieftina. Disponibila in doua dimensiuni se va dovedi extrem de utila de primavara pana iarna, iar avantajul sau major este ca se poate spala foarte usor la masina.

Umple-ti garderoba

Si pentru ca iarna e in toi, ai nevoie de haine noi. Iar METRO a inclus in catalogul de reduceri jachete de dama si barbatesti, pulovere si jeansi, toate cu reduceri de pana la 50%. Asadar, un motiv bun sa iti faci cumparaturile in aceasta perioada a anului.

Bocancii de munte sau de zapada, cu talpa cu aderenta buna, au si ei preturile acum la jumatate. Ii gasesti in toate magazinele METRO, in diferite modele si marimi, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Schimba electrocasnicele

Da o fata noua si bucatariei. Usureaza-ti munca de zi cu zi cu ajutorul aparaturii electrocasnice de ultima generatie. Spre exemplu, un cuptor electric incorporabil este recomandat oricarei locuinte.

Si pentru ca nu trebuie sa astepti vara pentru a ajunge la concluzia ca e cazul sa schimbi combina frigorifica, ianuarie este o luna ideala pentru o astfel de investitie. Cu doar 899 de lei poti cumpara o combina cu frigider si congelator separate, foarte economica.

Infrumuseteaza-ti masina

Si pentru ca stim faptul ca masina ta e la fel de importanta ca si casa ta, METRO ti-a pregatit reduceri la scaune de masina pentru copii, la huse pentru scaune, de la 25 pana la 50%.

Iar daca nu ti-ai schimbat nici acum cauciucurile de iarna si tii masina in parcare, e suficient sa dai o fuga pana la METRO si sa iti cumperi un set de anvelope concepute special pentru anotimpul rece. Montajul si echilibrarea sunt gratuite la 2 sau multiplu de 2 anvelope.

Ia-ti laptop in rate

Reduceri au si laptopurile, dar si televizoarele smart, pe care le poti cumpara cu banii jos sau in 10 rate fara dobanda.

Vino in oricare dintre magazinele METRO sau in magazinul online METRO si alege tot ceea ce iti doresti.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele